Mezi nejúspěšnějšími z Karlovarského kraje nechybí žáci ašské ZUŠ

Ve středu, 2. listopadu, proběhlo Vyhlášení nejúspěšnějších žáků Karlovarského kraje za školní rok 2021/2022. Mezi tyto žáky patří 

Christoforos Šilov-Mouratidis, který získal 1. cenu a cenu za interpretaci skladby v celostátní soutěži Praguitara Clasica ve hře na klasickou kytaru, Martin Jelínek, jenž dosáhl na 3. místo  v celostátním kole soutěže ZUŠ ve hře na kontrabas, Sebastian Cretan, ten vybojoval 1. místo a titul laureáta mezinárodní klavírní soutěže PRO BOHEMIA ve hře na klavír. 

Výše uvedeným žákům a jejich učitelům velmi gratulujeme a stejně tak si velice ceníme práce a úspěchů divadelního souboru Babodrama, jenž ve spojení s kapelou IScream postoupil a úspěšně reprezentoval naši školu, město a kraj  na celostátních divadelních přehlídkách (tyto celostátní přehlídky jsou přehlídkami toho nejlepšího z krajů, neudělují se zde již žádná výherní místa): Jednalo se o Celostátní přehlídku experimentujícího divadla Šrámkův Písek a  Celostátní přehlídku studentských divadelních souborů Mladá scéna v Ústí nad Orlicí, kde uvedené seskupení místních divadelníků ve složení: Anna Perglerová, Barbora Němejcová, Viktorie Ivančovová, Václav Ponikelský, Martin Kulhavý a Jakub Kouba za představení Entschuldigung získalo ocenění a také doporučení k postupu na celostátní mezidruhovou přehlídku amatérského divadla Jiráskův Hronov. 

                                                                                                                                                            Anna Pokorná

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *